Rumah Pokok…

Assalammualaikum semua…Pernah tak you all semua impikan rumah atas pokok seprti time kita kanak-kanak??? tak pernah??? Bez tahu kalau ada rumah kat atas pondok…dulu ana kecil-kecil dah ada rumah atas pokok tapi bukan rumahlah tapi pondok…hehehe

Tapi kalau dapat rumah atas pondok…eh bukan2, tapi atas pokok seperti gambar kat bawah nie kan bez…hehehe..sapa sokong??? angkat kaki…hehehe

Ada orang cakap, inilah rumah pokok yang paling besar..hehehe
Inilah Japantree house…
rupa rumah seperti bawang kan???hehehe

940 total views, 2 views today

anazarin

Seorang yang humble..masih newbie dalam arena blog...

5 thoughts on “Rumah Pokok…

  • 16/01/2011 at 3:22 PM
    Permalink

    waa…best la..pnah3~dulu nak sgt ade rumah pokok…
    mse kecik2..de geng ngn sedare-mare..kitorg ade S.u.,de fail sendiri lgi..pnah kitorg plan nak kumpul duit..pstu nak beli kayu..then,mintak tlg ngn pkcik buatkan..mse tu..umur anggaran 8-12 thn la..tp plan punye plan..xjd2 gak..taula impian kanak2 kan..
    lepas tu..sume membesar..masok f1,sume masok skola asrama..so,impian terkubur cmtu je..huhu

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.