Penanda Buku Kreatif…

Assalammualaikum semua…ana pasti you all semua suka membaca betul tak??? kalau tak takkanlah you all suka berblogwalking dan juga suka mengupdate blog kan??? tapi you all selalu habis ke baca novel tu??? tentu akan sambung juga kan bila ada masa jadi tentulah you all perlukan penanda buku, right????

Jadi kat bawah nie ana nak tunjukkanlah beberapa jenis penanda buku yang agak kreatif untuk di jadikan sebagai penanda buku you all..hehehe…

Penanda buku meminta tolong….
Yang nie bagi mereka yang nak jimat kos…hehehe
Unik kan??? kanak-lanak pasti mengemarinya….
Nampak macam darah kan???hehehe..

2,270 total views, 3 views today

anazarin

Seorang yang humble..masih newbie dalam arena blog...

5 thoughts on “Penanda Buku Kreatif…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.