Nak Pergi Teluk Batik

Assalammualaikum semua…..Hurm ana hari ini nak pergi Teluk Batik…Yahoooo…ada sapa2 nak ikut tak???
meh cepat2 bagi tahu kat ana….tapi pergi sendirilah ea??? Ana pergi teluk batik nie pun bukan pergi bercuti tapi ada camp lah pulak…huhuhu, dalam gembira ada rasa kebosanan….hahahaha

Hurm tapi hari ini ana gembira cikit lah sebab dapat BE dari nuffnang…hehehe, bukanlah banyak mana pun dapat, tapi ana gembiralah lagi2 ana baru dalam arena dunia blogger inikan….tapi walau macam mana pun ana
tetap gembira…hehehe

Owh ye,di sebabkan ana pergi teluk batik,maka ana terpaksalah meninggalkan ‘isteri’ ana ini…huhuhu, sorry miss blog…huhuhu, Jadi ana takkan lah dapat mengusik langsung blog kesanyangan ana ini, jadi ranking tentu jatuhkan???huhuhu…pape pun, semoga kita semua success selalu..salam ukhuwahfillah…..

640 total views, 2 views today

anazarin

Seorang yang humble..masih newbie dalam arena blog...

One thought on “Nak Pergi Teluk Batik

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.