MEREKA KATA…..

Assalammualaikum semua..kenal tak dan tahu tak apa maksud kalau ada header ini kat entri…maknaya ada lah contest dari bro Ben Ashaari yang famous di Malaysia gitu…hehehe..contest nie terbuka kepada semua blogger, jadi ana yang belum sampai 2 bulan ini pun leh lah join kan2???

Ke hadapan bakal pelawat blog INSPIRASIKU
Blog ini adalah blog ana yang pertama, dan blog ini mula di lahirkan tanggal 8 November 2010.. Baru tak ana lagi dalam dunia blog???kalau kanak2 2 bulan pun masih belum pandai merangkak lagikan??? betul tak??? jadi ana pun boleh di katakan begitulah di dalam dunia blog ini….Tapi pape pun ana semakin bersemangat untuk berkarya dalam blog ini, bukan apa, sebab ana semakin mendapat semangat daripada follower dan juga pengujung blog ini naik 4 kali ganda berbanding bulan pertama… Ana amat menyukai dunia blog ini sejak berusia 17 tahun, tapi tak adalah wat blog sendiri sebab tak suka nak tulis tapi suka sangat-sangat baca blog orang, macam abg Ben punya blog lah…Kalau ana ada terkurang di blog ini, ana sangat2 mengharap agar ada yang sudi nasihat ana sebab ana sangat2 dahagakan ilmu berkaian blog ini…hurm rasa2 ada dah 100 perkataan ini, teringat time jawab SPM dulu…hehehe, pape pun semoga kita semua success sentiasa dan di rahmati Allah…
kepada blogger yang nak join, klik di sini

748 total views, 4 views today

anazarin

Seorang yang humble..masih newbie dalam arena blog...

6 thoughts on “MEREKA KATA…..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.