Kurang asam betul….

Assalammualaikum semua…perasan tak nie barulah ana nak update blogkan???hehehe…tak perasan??? kalau tak baguslah…kalau perasan, nie ana nak habaq kat korang semua….semalam ana nak update blog, tengok-tengok wireless wat hal…jadi ana pun keluarlah ngan bakal isteri ana…nak tahu kitaorang pergi mana??? kita orang pergi rumah bakal isteri analah…hehehe..bukan pe, bakal mak mertua ana suruh tidur kat umah dia….

Tapi bukan benda nie yang ana nak ceritakan sebenarnya….kalau you all nak tahu, dalam perjalanan yang agak panjang tu…semasa ana naik monorel, ana agak geramlah akan pasangan berbangsa india nie…bukanlah geram sebab dia bangsa lain..tapi geram…jeng2, nak wat suspen jap…

Diaorang leh berpelukan seperti pasangan suami isteri…ada ke patut??? dahlah kat depan ana betul-betul..bikin gua panas je cakap sama lu…hehehe, tengok kan dah tukar mood..hehehe, ana nak bersuara tak mampu sebab ana kecil je yang laki india tu besar macam hulk horgan..tak pasal-pasal tercampak dari monorel tu…huhuhu
Kalau nak berpelukan pun kat tempat lainlah…bikin panas je….

Setahu ana bukan agama Islam je yang melarang melakukan prbuatan mendekatkan zina tu…tapi semua agama haramkan…pape pun semoga Allah jaga pandangan kita dan amal kita nie kan…jakzakallah Khairan..salam..

530 total views, 2 views today

anazarin

Seorang yang humble..masih newbie dalam arena blog...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.