Kuliah Terakhir Legal….

Assalammualaikum semua…alhamdulillah nie pun baru balik dari mock meeting tuk subjek occupational english tadi, memang agak penat dan tak bermaya di buatnya…nak tahu sebab apa??? sebab pagi tadi ada kuiz Malaysian economy, alhamdulillah lah kacang je soalanya macam kacang pees..hehehe, besok malam dan lusa pun ada kuiz lagi..huwaaa…

Tapi hari ini ngak merupakan kuliah terakhir bagi subjek legal..subjek paling ramai budak banking tak minat sebab subjek membaca…hehehe, tapi tulah bila dah abis rasa sedih lak nak berpisah dengan lecturer, lagi-lagi nie last semester anakan kat KUIS…pilu rasanya hati ini..hehehe

Besok pulak adalah hari paling bez sebab memang tak ada kelas langsung kecuali malam je dan paling bez sekali adalah tangkap gambar semua dak banking sem last nie…hehehe..nak tahu sebab apa bez??? sebab ana memang suka tangkap gambar…hahahha..

hurm oklah, tak tau nak tulis pe lagi kat sini, nanti tersasar lak dari tajuk, hehehe…pape pun gunakanlah masa yang kita ada selagi masih ada udara dan bernafas lagi….

547 total views, 2 views today

anazarin

Seorang yang humble..masih newbie dalam arena blog...

One thought on “Kuliah Terakhir Legal….

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.