Kini ku Lebih Bersemangat….

Kini ku Lebih Bersemangat….

Assalammualaikum semua…..selamat pagi ana ucapkan…bangun je tidur nie buat ana bertambah bersemangat sangat-sangat nak update blog nie…hehehe…nak tahu tak sebab apa??? tak nak tahu ke??? kalau tak nak tahu buat-buat nak tahu je lah ea??? hehehe

Ana bukan apa, sejak join segmen blogger gegar U daripada bro Ben Ashaari, ana semakin bersemangat sebab ramai sahabat perjuangan di luar sana memberi support yang amat-amat ana tak sangka…hehehe…pastu follower pun dah sampai 100…hehehe, itu lagi lah menambahkan perasa tuk ana berblog nie lagi…hehehe

Kalau you all nak tahu, sebelum ini agak susah juga lah nak memperkenalkan blog inspirasiku ini tetapi selepas penat lelah, ana rasa berbaloi ngak berblog ini …nak tahu sebab apa??? sebab ana gembira dapat kenal semua readers dan bertukar-tukar pendapat…hehehe

Pape pun ana ucapkan perbanyak-banyak terima kasih kat you all yang sudi follow blog yang tak seberapa ini… tak tahu nak cakap apa yang mengambarkan betapa gembiranya ana dapat mengenali anda semua…dan tak lupa juga kepada bro Ben Ashaari yang banyak membantu blogger yang masih merangkak macam ana nie…hehehe…
ok lah nak  chow dulu…salam

775 total views, 2 views today

3 Replies to “Kini ku Lebih Bersemangat….”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.

Pin It on Pinterest

Share This