Jom Main Lego…

Jom Main Lego…

Assalammualaikum semua….apa khabar hari nie you all semua…ana sentiasa sihat..Alhamdulillah..siapa minat main lego??? Angkat ibu jari…hurm kalau ada yang minat main lego, jom main lego dengan ana nak tak???hehehe…siapa kata permainan lego untuk kanak-kanak je??? padahal dari lego pun boleh bua duit taw..hehehe
kalau you all nak tahu macam-macam design dan bentuk kita boleh buat taw??? apa tak caya??? kalau tak caya jom tengok gambar ini…

Jom naik kereta lego…hehehe
Siapa suka tangkap gambar??? meh bagitahu…hehehe
Lego telah membuat rekod membina menara paling tinggi di dunia….
Inilah bandar lego….siapa nak tinggal kat sini???
stadium allianz telah disumpah menjadi lego…hahaha

971 total views, 2 views today

2 Replies to “Jom Main Lego…”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.

Pin It on Pinterest

Share This