Gembira ke sedih???

Gembira ke sedih???

Assalammualaikum semua, Hurm ana pun tak tahulah patut sedih ke gembira nie…sebenarnya nak post semalam tetapi disebabkan masalah wirelesss hajat tak dapat di tunaian…huhuhu….ana nak cerita lah sebab apa ana ada rasa 2 perasaan berbeza ini…

Sebenarnya ana ada rasa begini sebab sepatutnya group ana present semalam tapi terpaksa di tundakan pada malam ini, yang menjadi keresahan di jiwa ana adalah kerana hari ini ana bukan sahaja kena present 2 subjek tapi juga terpaksa menghadapi dugaan kelas yang padat…tensen2…huhuhu,memang comfirm panas kepala lah pasnie..

Pape pun dah nasib ana begini, mungkin ada hikmah di sebalik yang berlaku kepada ana dan sahabat ana ini…
nak tak nak terpaksa hadapi juga sebab hanya ini sahaja peluang yang ada untuk membaiki markah subjek sebelum hadapi final exam…ok lah ana nak pergi tidur jap sebelum bangun untuk pergi ke kelas seterusnya…kan tidur sebelum zuhur sunat, jadi kenalah amik kesempatan..hahaha, ok lah salam….

466 total views, 2 views today

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.

Pin It on Pinterest

Share This