Bas vs Perhentian Bas

Assalammualaikum semua…you all tentu selalu naik bas kalau nak gerak mana-manakan??? jadi sebelum naik bas tentu you all akan duduk di perhentian bas kan tuk tunggu bas…. tapi pernah tak you all duduk kat perhentian bas yang agak unik dan juga menaiki bas yang boleh dikira sebagai kreatif….kalau tak caya ada semua tu…jom tengok gambar…hehehe

Bas angkat bas..hehehe
mana bumbung rumah ana…hahaha
kalau ada bola abis semua kat dalam perhentian bas nie kena rembat..hehehe
Macam strawberi…geramnya..hehehe
cantikkan pondok bas ini….hehehe
so,jangan ingat bas je nak menang dengan keunikan,perhentian bas pun ahu juga tau…hahaha

995 total views, 2 views today

anazarin

Seorang yang humble..masih newbie dalam arena blog...

4 thoughts on “Bas vs Perhentian Bas

  • 21/01/2011 at 10:52 AM
    Permalink

    cantiknya..yang ala-ala strawberi tu cute kan..

    kat m'sia kalau wt cenggini boleh.tp pastu penuh dgn kertas2 iklan yg ditempek luar dalam..huhu

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.