Awekku awekmu jua…

Awekku awekmu jua…

Assalammualaikum semua….awekku awekmu jua??? you all pernah tak dengar kalimah ini??? tentulah pernahkan??? selalu perkataan macam nie cuma budak rempit je yang cakap…tapi bukan itu yang ana nak cakapkan di sini…..

You all pernah tak bercinta dengan awek kawan you all semua??? tak pernah, baguslah….kalau yang pernah nie..janganlah tikam kawan dari belakang, kalau dari depan takpe…hehehe…just gurau…Tapi apa yang korang akan buat ea,jika awek yang korang takle gila-gila tu rupa-rupanya awek kawan you all sendiri ????

Tentu sakit gila-gilakan??? macam tulah yang pernah sahabat ana kena dulu dengan ex dia, padahal dah nak bertunang tapi tak sangka lak ada yang sanggup merampasnya….kalau orang lain mungkin dia tak kisah tapi yang  rampasnya adalah member paling rapat….sumpah tak bengang lah member ana tu…tapi selamatlah member ana tu jenis yang alim ngak, jadi dia maafkanlah member dia tu…kalau ana lah, mungkin berperanglah macam korea utara dengan korea selatam tu…hehehe

Pape pun, kalau betul korang sayangkan seseorang, cepat-cepatlah jumpa family gadis tu dan bertunang, sekurang-kurangnya takde lah orang nak rampas lagi sebab dah ada ikatan pertunangan tu kan??? senang cerita…pape pun kita kena ingat, ajal jodoh kita semua dah di takdirkan sejak azali lagi…sebelum kita di lahirkan…kalau ada jodoh adalah…kalau takde jangan frust-frust lak….oklah takut mengarut panjang lak nanti…chow cincau dulu…

592 total views, 2 views today

One Reply to “Awekku awekmu jua…”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.

Pin It on Pinterest

Share This