6 Gadgets yang wajib dibawa ke mana sahaja….

Assalammualaikum semua anak muda masa kini….tentu ada yang tengah bersiap-siap untuk pergi gathering sahabat blogger kan??? ana tak dapat pergi..huwaaaa…nak guling-guling kat tilam je ana rasa nie…hahaha..kepada mereka yang pergi tu gud luck ana ucapkan kat you all semua…..

Tapi you all semua tahukan trend anak muda masa kini yang begitu meminati gadget niekan??? so bila pergi mana-mana tentu akan bawa sekali gadget nie kan…tapi apa ea gadget yang wajib kita bawa selalu….hehehe

notebook paling wajib terutama kita para blogger kan2???
handphone….takut ada panggilan kecemasan
IPOD untuk dengar lagu 
Kamera untuk tangkap gambar kenangan dan keindahan alam
PSP boleh main game…hehehe
Jam untuk tahu waktu solat….

1,252 total views, 2 views today

anazarin

Seorang yang humble..masih newbie dalam arena blog...

9 thoughts on “6 Gadgets yang wajib dibawa ke mana sahaja….

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.