5 Port Lepak Pilihan Anak Muda…

5 Port Lepak Pilihan Anak Muda…

Assalammualaikum semua…selepas berpenat lelah memerah otak menjawab mid term tadi, jadi kini rasa nak buat entri pasal tempat lepak paling bez..hurm you all semua pun tentu pernah pergi tempat yang ana cakapkan ini sebab tipulah kalau hujung minggu you all tak pergi lepak ngan kawan-kawankan??? tentulah you all akan keluar seperti tengok wayang ataupun main boling kan???

Hurm 5 port menarik  yang ana rasa you all pilih adalah…..

KLCC
Alamanda Putrajaya…
Times Square…
Sunway Pyramid…
Mid Valley…
Sebenarnya banyak lagi tempat pilihan anak muda, tapi ana pilih 5 tempat ini pun sebab
selalu kalau keluar, kawan ana pasti akan pilih 5 tempat nie…
Pape pun tempat pilihan korang, gunakanlah masa dengan aktiviti yang berfaedah
hehehehe….salam..

842 total views, 2 views today

4 Replies to “5 Port Lepak Pilihan Anak Muda…”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.

Pin It on Pinterest

Share This