Year: 2011

i’ll be back

i’ll be back

Assalammualaikum semua,apa khabar semua???rasanya macam dah 5 bulan kita tak bersua di dalam dunia alam maya nie kan??? You all tak rindukan ana ke???ataupun hanya ana seorang je yang rindu kat you all..hehehe Ana rasa macam nak buat comeback again kat dalam dunia blog nie,sebenarnya bukan ana sengaja untuk tidak aktif di dunia blog ini…

Read More Read More

1,081 total views, 1 views today

KPOP ZONE | FT ISLAND HELLO HELLO

KPOP ZONE | FT ISLAND HELLO HELLO

Assalammualaikum semua…jom kita hello2 kat orang bukan goodbye2 ea??? nie lagu kumpulan Ft island yang mana sebenarnya dah lama keluar tapi ana baru je nak berkongsi kat blog ana nie terutama bagi peminat FT ISLand dan KPOP semua… Jom kita layaaan KPOP….hehehe 1,409 total views, 1 views today

1,409 total views, 1 views today

dah Bersarang labah-labah blog nie…

dah Bersarang labah-labah blog nie…

Assalammualaikum semua….rasanya nak dekat sebulan,ana tak mengupdate blog ana nie kan??? kire dah banyak sarang labah-labah serta tebuan je ana rasakan kat sini,ingatkan nak update tapi tenet dan my lappy dah rosaklah pu;lak,jadi memang susah sangat2 nak update… Tapi tulah,ana buka2 je blog ana nie,ana agak sedih jugaklah dibuatnya,nak tahu kenapa???sebab ana punye page blog…

Read More Read More

831 total views, 1 views today

KPOP ZONE | BOYFRIEND

KPOP ZONE | BOYFRIEND

Assalammualaikum semua…kali ini KPOP ZONE telah memilih kumpulan yang baru bertapak di korea dan mungkin ada yang sudah mengetahui mengenai kumpulan ini, kumpulan yang ana gembar gemburkan ini adalah kumpulan BoyFriend…. Kumpulan ini menampilkan 6 orang anak muda yang boleh dikatakan agak kiut dengan penampilan yang boleh memikat hati wanita di luar sana…artis tebaru daripada…

Read More Read More

692 total views, no views today

KPOP ZONE | Heo Young Saeng-let it go

KPOP ZONE | Heo Young Saeng-let it go

Assalammualaikum semua….dah lama sungguh ana tak mengupdate blog kesayangan jantung intan payung ana nie kan??? tapi pape pun ana tetap juga bersyukur sebab ada juga yang sudi follow blog ana nie lagi…terima kasih yang tak terhingga ana ucapkan kat you all semua…. Oklah untuk segmen KPOP ZONE minggu ini ana nak berkongsi lagu nyanyian Heo…

Read More Read More

726 total views, 2 views today

Zikir @ Blog | Jom Kita Perbanyakkan Istiqfar..

Zikir @ Blog | Jom Kita Perbanyakkan Istiqfar..

Assalammualaikum semua…apa khabar iman antum semua hari ini??? apa khabar amal kita hari ini saudara??? adakah amal kita mengikut sunnah nabi??? adakah kita yakin syurga tempat kita kelak??? adakah kita yakin amal kita semua dah cukup menambung dosa kita yang begitru banyak hingga begitu sukar menyukarkan kita… Semoga kita semua dapat megambil masa sejenak agar…

Read More Read More

713 total views, 3 views today

Hari Teruk Buat Hidupku….

Hari Teruk Buat Hidupku….

Assalammualaikum semua sahabat blogger sekalian…ana nak berkongsi kesedihan ana kat antum semua je rasanya hari ini…tentu you all tak sukakan???dahlah update jarang bila ada masalah baru nak update…hehehe, tapi ana rasa you all semua bukan macam tu kan??? tapi you all semua baik kan??? Oklah, ana tak nak lah merepek-kerepek kat sini, sekarang ana nak…

Read More Read More

1,152 total views, no views today

Al Quran @ Blog | Surah al Mulk

Al Quran @ Blog | Surah al Mulk

Assalammualaikum semua…sebentar tadi kita sudah dengar alunan nasyid yang begitu merdu,maka marilah kita mendengar pulak alunan ayat suci al-Quran iaitu surah Al Mulk salah satu ayat pilihan di antara lapan ayat pilihan… Apabila menyebut mengenai surah Al Mulk ini, ana teringat ketika bersekolah asrama dahulu yang mana sebelum masuk tidur kami akan membaca surahtul Mulk…

Read More Read More

975 total views, 2 views today

Pin It on Pinterest