study or update blog

study or update blog

Assalammualaikum semua…hrm ana tahu yang kebanyakan blogger baru ini adalah student2 tak kiralah solah ke,kolej ke universiti ke tapi memang kebanyakkannya adalah insan yang masih lagi tidak berkerja..hrm ana tiba2 terfikir sejenak adakah anda semua yang rajin mengupdate blog nie rajin belajar atau adakah mereka pandai membahagikan masa,ana bukan melarang anda nak update blog sebab ana pun kerap ngak update blog pe.hehehe

Hrm nak cakap pasal study ke update blog ke,pe yang korang utamakan??hehehe…tapi bagi pendapat analah bukan orang lain taw,ana akan utamakan pelajaran,sebab dengan ilmulah kita dapat mengupdate blog kita nie,betul tak kawan2??hehehe, tanpa ilmu kita takan ada panduan hidup dan takkan dapat berfikir seperti mana yang diluahkan dalam blog kan2??

hrm tapi walaupun ilmu itu penting kita kena lagi dan lagi mengingati bahawa semua yang kita ada nie adalah pemberian dari Allah,semua nie pinjaman Allah, pape pun yang korang wat kita kenalah pandai bahagikan masa tuk menulis blog,blogwalking dan belajar agar kita bukan sahaja hebat dalam blog tetapi hebat dalam pelajaran dan hidup..hehehe,barulah orang respect penulis blog macam kita.hehehe…wokey,chow cincau dulu….

444 total views, 2 views today

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.

Pin It on Pinterest

Share This