rumah pelik tapi benar…

Assalammualikum…apakah rumah idaman anda ea??? mungkin ada yang suka banglo dan mungkin ada yang minat kondo kan sebab ada swimming pool..hehehe..pape pun rumah idaman antum..pernahkah antum terlintas di fikiran jika rumah antum macam nie??? hehehe

Ada gaya sebiji bola tak…hehehe

kukuh gila rumah ini..hehehe

rumah ini digelarkan oleh pemiliknya sebagai rumah kaktus…

rumah ini sebenarnya adalah tempat penyimpanan ais-krim…hehehe

mungkin pemilik rumah inilah ufo yang NASA cari kot???hehehe

rumah ini diber nama crocked house,terletak di Sopot,Poland…

Hurm..so amacam, dah ada idea korang nak reka rumah fesyen apa pulak pasni???hehehe nanti dapat masuk google macam dieorang..hehehe..pape pun ana chow cincau dulu..hehehe

592 total views, 2 views today

anazarin

Seorang yang humble..masih newbie dalam arena blog...

One thought on “rumah pelik tapi benar…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.