peliknya tidur…..

Assalammualaikum..pernah tak anda bayangkan jika anda sendiri atau keluarga anda sendiri atau kawan-kawan anda atau anda terserempak dengan situasi tidur yang agak pelik??? tentu ada yang tangkap gambarnya dan letak dalam FB kan??? atau wat koleksi gelak ketawa…hehehehehe

Ini ana tunjukkan beberapa gambar orang yang tidur melampau yang ana minta daripada pak cik google..hehehe

kecil-kecil cili padi, kat rak pun jadilah…hehehe

kepada mereka yang selalu tidur dalam tren..berhati-hati tidur tu,jangan jadi macam nie ea???

selesakah tidur tu bang???aiks macam-macam….

ini adalah tips bagi mereka yang tak nak moto kena kebas…hehehe

tak ada bantal peluk, tiang pun jadilah…hhehehe

Jadi kalau ada time tidur tu gunkanlah sebaiknya, ada tempat selesa nak tidur, tempat-tempat macam tulah yang dieorang nak…hisk3..pape pun chow cincau dulu…hehehe

463 total views, 2 views today

anazarin

Seorang yang humble..masih newbie dalam arena blog...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.