Pelik lah….

Pelik lah….

Pelik..pelik…pelik…apa yang buat ana rasa pelik semacam hari ini..hrm ana bukan apa, ana just pelik je nape lah ramai kat dunia nie minat sangat habiskan masa dengan main game online….terutama game DOTA…korang tentu tahu kan tentang game tu,ana tak tahu pun main just kacau-kacau orang main tu pandailah…hehehe

Hrm nie pun kawan-kawan ana yang lain tengah main dota di bilik sebelah jadi tinggallah ana sorang2 tak berteman..huhuhu, hrm tapi banyak ngak keburukan yang ana tengok dari game nie, kawan-kawan ana sanggup menghabiskan masa malam dengan hanya bermain game tu dan siang masa tidur…tak ke dah terbalik tu…

Hrm ana tak tahu nak tegur macam mana lagi..huhuhuhu, tapi walaupun macam tu yang peliknya dieorang semuanya hebat di dalam pelajaran…hehehe…gempak seh…pape pun ana tetap harap dieorang menjadi insan berguna sebab game dota tu pun memerlukan kepakaran dalam strategi jadi banyaklah gunakan akal pemberiaan Allah nie sampai ana rasa dieorang nie mampu menjadi seorang panglima perang yang berjaya..hehehe
pape pun dota-dota jugak.akhirat jangan lupa…salam chow cincau….

408 total views, 2 views today

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.

Pin It on Pinterest

Share This