Nie nak marah……

Assalammualaikum everyone….hari nie ana rasa marah sangat2 pada sesuatu benda..GERAMYA…..nampak macam marah tak??hehehe..ana arie nie tak marah kat makhluk ciptaan Allah yang sempurna tiada cacat cela, tapi pe yang buat ana marah ari nie adalah benda yang direka oleh manusia…hehehe

Benda yang paling ana geram dan marah nie adalah wireless dan line fon….Ana bukan pe, time kelas tak ada nie jela masa ana nak wat new entri tapi di sebabkan wireless lah ana puye idea and buah fikiran tak dapat nak kongsi bersama yall semua…geram2,masih tengah sabar nie,tapi sabar manusia yang macam ana nie susah nak control…hahaha

Yang kedua nie ana marahkan line fon tak kiralah apa pun company,kadang2 nak wat pangilan asik masuk dalam voicemail je padahal line orang yang ol ana dan ana penuh je,ana bukan nak cakap ngan operator tapi insan tersayang…tension2…lagi satu kadang2 nak anta meseg manjang sending failed je sampai panas tangan tekan button kat fon tu tapi nak dekat setengah jam baru ok,PE KES????

Hrm pape pun semua benda nie wat kita sedar bahawa anya pe yang Allah cipta tak ada yang cacat cela walaupun  ada insan yang diciptanya ada kelainan upaya tetapi sebenarnya ia tetap adalah insan terbaik yang Allah ciptakan..renungkan bersama…hehehe chow cincau dulu…

455 total views, 2 views today

anazarin

Seorang yang humble..masih newbie dalam arena blog...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.