MacAm IniKah AnDa???

Assalammualaikum…begaimana ea ekspresi muka antum apabila hendak bermulanya suatu perkerjaan atau belajar  dengan apabila dah habisnya kelas atau nak balik dari kerja…hehehe…tentu beginikan ekspresi antum semua…hehehe

kita mulakan dengan apabila dah habis kerja nak balik.hehehe

bukan main gembira sakan rasa seperti di awangan..hehehe

dan diikuti apabila hendak bermulanya kelas atau kerja..hehehe

rasa seakan-akan tidak bermaya kerana nak mula kerja dan belajar je…iks2..

so, betul tak ini sikap kita sebagai manusia bila tiba hari cuti dan hari berkerja atau belajar…hehehe…kalau yang bukan tu baguslah kerana anda adalah insan yang cemerlang..cuba kita tukarkan mind kita dengan rasa begitu happy bila nak pergi keja dan rasa sedih dan layu bila habis keja…hehehe

361 total views, 2 views today

anazarin

Seorang yang humble..masih newbie dalam arena blog...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.