KOREA ATTACK MALAYSIA

Assalammualaikum semua….hrm dah pagi pun hari semakin pantas ana rasakan maka bila ari semakin ke depan makin lah dekat jua usia kita kehujungnya….hrm ari nie jualah ari yang paling tenang tuk ana menulis blog nie sebab tak ada apa pun yang ana akan wat arie nie selain menghadap buku dan laptop….hehehe..

hrm dahlah tak nak lah memanjang tulis intro die nanti pening lak kepala tajuk len entri len.hehehe..hrm entri nie gempak tak tajuk die???hehehe…tapi bukan korea tu nak beperang Malaysia tau.jangan salah faham dah lah.. apa yang ana nak cite kat sini adalah fenomena music korea yang telah melanda Malaysia nie sehingga baru2 nie pun radio terkenal Malaysia Era pun ada memutarkan pelbagai lagu korea.hehehe…Pape pun ana nak ucapkan terima kasih kat Era.fm sebab memutarkan lagu2 yang ana pilih.gempak seh.hehehe

Sebenarnya bagi ana kunci kekuatan lagu korea nie terletak pada energy dieorang yang perform diiringi dengan dance yang mantap yo…dengan diiringi music yang syahdu yang kebanyakan menggunakan piano.hehehe
antara group yaang ana minat adalah 2PM, 2AM, b2st, u-kiss. FT island,dan T-ara…apa yang menarik hati ana adalah gaya persembahan mereka dan lagu yang banyak membawa erti tersirat..hehehe

walau apapun music yangkorang minat dan ikuti jangan sampai terdgadai akidah dahlah,sebab pape pun sebelum dengar sesebuah lagu carilah ertinya kerana HARAM hukumya bila kita dengar sesebuah lagu yang kita tak faham ertinya…ok guy chow cincau dulu

463 total views, 3 views today

anazarin

Seorang yang humble..masih newbie dalam arena blog...

One thought on “KOREA ATTACK MALAYSIA

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.