Jalan oh Jalan

Jalan oh Jalan

Assalammualaikum semua…Alhamdulillah berakhir sudah kelas ana hari ini selepas berpenat lelah dari 8 pagi tadi hinggalah sekarang, solat pun dah, jadi sekarang masa untuk berblogwalking…hehehe…tapi sebelum itu kenalah update blog dulukan???hehehe…hurm jalan oh jalan, mengapakah engkau jalan.hehehe..kan dah mula nak merepek ini…kali ini ana nak tanya kat you all semua, adakah jalan raya ini tempat yang selamat atau tempat yang memang memang tak selamat untuk kita…hehehe…cuba bayangkan kalau kita lalu jalan macam nie, you all berani tak???hehehe

jalan ini nak tuju kemana lah agaknya ea???

Mengapalah tak buat jalan lurus je,kan senang dan jimatkan masa…
jalan bertingkat-tingkat kalau ana dah gerun..hehehe
Amacam, berani tak sekarang kalau ana cabar you all lalu jalan ini..hehehe

773 total views, 3 views today

One Reply to “Jalan oh Jalan”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.

Pin It on Pinterest

Share This