HIP HOP 4 LIFE

                                                            
Assalammualaikum semua, hari ini ana nak cerita tentang hip hop…terkejut tak dengan tajuk entri ana nie?? hrm ana bukan pe,nie sebenarnya adalah dunia life ana semasa di bangku sekolah agama lagi…hehehe, ingat sekolah agama tak de ke budaya hip hop nie,hehehe….
Sebenarnya tipulah kalau korang cakap dak solah agama tak minat pasal hip hop nie..senanya kat solah agamalah yang banyak budaya nie…lagipun kalau korang nak taw ramai pendakwah di UK dan USA nie semua dak hip hop kot??? hehehe…takkan tak caye kot???
Kalau korang nak taw outlandish dan native deen antara group hip hop islamic yang wujud kat USA dan terkenal di pelosok dunia…hehehe,..lagipun senanya hip hop nie pun wujud dari zimbabwe,orang islam kot yang tubuhkan..hehehe,tapi tulah nama die ana lupa lak pulak sebab dah lama tinggalkan dunia hip hop nie..hehehe..
Pape pun ana nak nasihat disini pape pun budaya yang kita masuk tak kiralah hip hop ke,apa ke satu je ingat kembalilah kepada agama,kerana agama nielah yang akan menyelamatkan kita di dunia dari terus hanyut…ingatlah pesan ana nie ea, HIP HOP2 JUGAK SOLAT JANGAN LUPA…hehehe
see you later….yo…

419 total views, 2 views today

anazarin

Seorang yang humble..masih newbie dalam arena blog...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.