Helmet pun ada yang unik

Assalammualaikum….siapa kat sini tak suka pakai helmet???angkat kaki…ahh kan semua tak suka pakai helmet, mengaku pun ingatkan semua tak nak mengaku tadi..hehehe..tapi nak tanyalah, betul ke helmet ini mampu menghalang kepala kita dari pecah ketika kemalangan??? Rasanya kalau di takdirkan kepala pecah, pecah ngak kan, tapi helmet ini adalah ciri keselamatan,jangan lak tak pakai helmet pulak taw…

Rasa-rasanya korang pakai tak helmet ini kalau diberi peluang????

tapi helmet ini just design je,tak ada lagi di pasaran..huhuhu
Bola golf kan keras,jadi helmet nie tentu keraskan???
Tapi siapa-siapa yang sayangkan rambut dia bolehlah pakai helmet ini…kan2???
ini pula sesuai tuk jalan jauh,kalau lapar,makan je…hehehe
Tapi kalau nak jaga keselamatan pun jangan pakai helmet yang ini taw..
hahaha..kereta sorong pun jadi…

439 total views, 2 views today

anazarin

Seorang yang humble..masih newbie dalam arena blog...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.