Dah Genap Sebulan

Dah Genap Sebulan

Assalamualaikum semua..nie ana nak habaq kat semua mengenai umur blog ana nie??Alhamdulillah dah genap sebulan pun blog nie ada bersama menemani anda di sesawang internet nie.hehehe…hrm dalam celik le;ap mata nie macam2 dugaan ana terima sepanjang terlibat ngan dunia blogwalking nie, tapi alhamdulillah segalanya dah selesai.hehee

Hrm setiap orang yang terlibat dalam ten2 akan rasa hepi bile blog yang dieorang tulis ada pembaca hargainya, samalah macam ana, ana sebenarnya tak adalah mensasarkan ramai yang baca blog ana tapi adalah sasarkan sekadar 500 pembaca tuk bulan pertama nie..Banyak tak???mungkin bagi korang cikit tapi bagi ana banyak,Tapi pape pun ana bersyukur sangat2 sebab bulan pertama nie ana berjaya mencapai sasaran ana dengan perolehi 528 orang pageview…Yahoo..hehehe terlebih suda…

Kat kesempatan nie ana nak ucapkan banyak,banyak,banyak terima kasih kepada semua yang banyak support ana sebelum nie..ana harap antum terus sokong ana ea??semoga kita mendapat keberkatan di dalam kehidupan nie ea??Jakzakallah khairan.wassalam

432 total views, 3 views today

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.

Pin It on Pinterest

Share This