Bola oh Bola

Assalammualaikum semua…Alhamdulillah berakhir dah mid term islamic institutes pagi tadi…hehehe..
Jadi masa yang ada untuk release tension ini eloklah ana update blogkan???hehehe..hrm Alhamdulillah Malaysia
berjaya menamatkan kemarau kejuaraan dengan muncul juara Piala Suzuki AFF walaupun Malaysia kalah kepada indon 2-1,tapi segalanya dah di takdirkan tuk Malaysia muncul juara dengan agregat 4-2…Hidup Malaysia….dan yang penting dapat cuti esok, jadi Mid term BI pun batal…hahaha

Ada apa dengan bola ye puan-puan dan tuan-tuan…hehehe, tak adalah sebab bola lah penyokong indon membuat provokasi kat Malaysia, sebab bola kita bergaduh dan sebab bola kita unite sebab bila gol,kita semua cakap perkataan yang sama kan???hehehe..Dan sebab bolalah leh buat macam-macam seperti

sofa ini…cantik tak???tapi basketball lah..hehehe
lagi satu bola punya sofa…hahaha
sofa lagi…memang bola bukan lagi ditendang tapi diduduk..huhuhu
kat earfon pun ada sebab bola ini kan famous…hehehe
tapi pape pun inilah bola yang betul..hahaha
Pape pun ana bersyukur sangat sebab Malaysia berjaya pada malam tadi dan membukti kepada dunia bahawa Malaysia merupakan negara yang terbaik di arena antarabangsa dan terbaik di Asia Tenggara pada masa ini….pape pun teruskan perjuangan,mana tahu satu hari nanti kita akan menang Piala Asia pula..InsyaAllah….hehehe.wassalam…

455 total views, 4 views today

anazarin

Seorang yang humble..masih newbie dalam arena blog...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.