bloglist blogger baru

Assalammualaikum semua…ini nk habaq kat semua blogger-blogger baru atau yang lama yang hanya mempunyai follower kurang 300 orang boleh join..hehehe..Ana tadi terbuka blog azyie-epilogwarnacintaku yang menghebohkan benda nie…

Jadi ana pun nak amiklah kesempatan ini,yelah bukan apa blog ana nie pun follower bru 38 orang dan pembaca yang datang ke entri nie pun tak adalah ramai mana pun…tapi Alhamdulillah lah daripada tak ada betul tak??

Ahsfantasy24.com ingin menjejaki blogger baru, khususnya bagi mereka yang mempunyai bilangan follower kurang daripada 300. Tak kiralah walau dah bertahun, tapi kadang-kadang tetap baru kan bila tak ramai yang berkunjung. Rasa segan nak beramah mesra dengan mereka yang punya follower yang ramai? Jangan bimbang sebab anda pun mampu setanding mereka, berusahalah.

Sebagai penutup 2010 ni, saya berhasrat nak himpunkan blogger yang mempunyai follower yang kurang daripada 300 orang follower. Saya telah membina page untuk diisikan oleh blogger baru yang bertujuan bagi menaikkan trafik dan meningkatkan follower mereka. Mahu sertai? Ikuti syarat yang berikut:
  1. Blog anda mestilah mempunyai follower kurang daripada 300 orang;
  2. Buat satu entry yang bertajuk “Bloglist Istimewa untuk Blogger Baru” dan linkkan ke entri ini;
  3. Tinggalkan Link entry yang telah siap anda di ruangan komen;
  4. Tidak wajib untuk menjadi follower saya, namun saya berbesar hati jika ada yang sudi;
  5. Tag 3 orang rakan seperjuangan anda;
  6. Meminati dunia blogger dan tidak sombong.
so, Apalagi korang tunggu, cepat-cepat sementara masa masih ada..hehehe

jadi ana nak teg

       


454 total views, 2 views today

anazarin

Seorang yang humble..masih newbie dalam arena blog...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.