APA AKU MEREPEK NIE????

APA AKU MEREPEK NIE????

Ari nie ari khamis….namun ari nie ngak lah masa ana tak ada sangat sebab kelas ana dari pagi hinggalah petang, nie pun just curi masa cikit update….hehehehe.hrm pe ye yang korang rasa perlu wat time2 macam nie,dah lah semua subjek ari nie baca je, kalau subjek kira2 memang feveret ana lah, tapi nak wat macam mana anakan student yang tengah berjuang maka kernalah berkorbankan, Insyaallah akan ada kemanisan di akhirnya..inspirasi ana nie pun agak tergangu sebab kesuntukan masa yang mencemburui srtiap manusia….tapi pape pun kita kenalah pandai menggunakan waktu yang ada sebab ada pepatah arab berbunyi biar kia potong masa, jangan masa potong kita,sebab masa tu umpama pedang yang tajam memotong….hrm ana pun dah kena masuk kelas balik nie, semoga antum semua mendapat keredhaan di dalam setiap apa yang di lakukan dan mendapat petunjuk dari Allah, jagalah masa, jaga iman,jaga amal, insyaAllah anda akan diberkati…..ok,chow cincau dulu…

413 total views, 2 views today

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.

Pin It on Pinterest

Share This