MEETING OH MEETING

MEETING OH MEETING

Salam ukhuwahfillah, eemm…nape ea tibe2 ana nak cakap pasal meeting? Ana pun tak tahu.hehehe..tapi ana yakin bahawa ramai kat sini pun pernah terlibat ngan meeting yang agak formal ngak lah an? hehehe. ana paling menyampah sekali bila orang ajak gi meting tapi tak pegi dah tanggungjawab jadi nak tak nak terpaksalah pergi walau badai datang menimpa…cehhhh,dah ngarut ana nie.hehehehe…. tapi semalam lah 1st time ana pegi meting paling hapening dalam sejarah dunia,dah tak formal2 lagi sebab analah manage meting tu yang hapening gila..hahaha..Ingatan ana pada yall janganlah wat meting terlalu formal sangat strees nt para bawahan anda tu tp sekurang2nya bila ada meting hapening macam ana wat sekurang2nya tak ada lah strees orang di bawah anda tu. INGAT…..tingkatkan kualiti bukanya kuantiti..chow cincau dulu……

516 total views, 2 views today

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.

Pin It on Pinterest

Share This